Bramborák


Suroviny:

6 velkých brambor

2 vejce

½ šálku mléka

2-3 stroužky česneku

6 lžic hladké mouky

Majoránka, pepř, sůl

Postup:

Brambory nastrouháme, v misce polijeme mlékem, přidáme mouku, prolisovaný česnek, koření a sůl. Dobře promícháme. Lijeme na rozpálený olej, naběračkou tvoříme tenké placky, které po obou stranách opečeme dočervena.


© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.