Brambory pečené v troubě



SUROVINY:

Brambory

Olivový olej

Koření - drcený kmín, červenou papriku, koření na americké brambory - dle momentální chuti

pečicí papír

POSTUP:

Pokud mají brambory s použitelnou slupkou, tak je jen omyjte a nakrájejte buď na měsíčky nebo ten měsíček ještě prekrojte na půl, pokud jsou brambory větší.

V míse brambory pořádně promíchejte s olivovým olejem a kořením. Záleží na chuti

Ochucené brambory vyklopte na nepřilnavý plech.

Brambory přikryjte alobalem nebo poklopem (přiklopila jsem druhým plechem) a pečte nejdříve 25 minut na 200 stupňů, pak poklop sundejte, teplotu trochu snižte a pečte ještě 10 - 15 minut.

Brambory jsou hotové, když jsou měkké a na povrchu zlatavé. Vždy bude záležet na konkrétních bramborách.


Zdroj: varilamysicka.cz


© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.