Frittata




SUROVINY NA 4 PORCE:

2 uvařené brambory

1 lžíce másla

12 plátků anglické slaniny

1 papriková klobása (nebo dle chuti)

12 cherry rajčátek

2 papriky

3 jarní cibulky

12 vajec

100 ml smetany 33%

60 g čedaru

sůl a pepř, uzená mletá paprika

POSTUP:

Oloupané a uvařené brambory nakrájíme na malé kostičky. Mezitím nakrájíme slaninu nadrobno a klobásu na plátky a obojí krátce orestujeme na másle v hluboké pánvi vhodné do trouby. 

Přidáme na menší kousky nakrájené papriky, cibulku, cherry rajčátka a brambory. Vejce rozšleháme se smetanou a přilijeme do směsi. Osolíme, opepříme a posypeme uzenou paprikou, přidáme nastrouhaný čedar a krátce osmažíme v pánvi. Nakonec přesuneme na 10 minut zapéct do trouby na 200°C.

© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky