Gnocchi se zelím a slaninou


Suroviny:

1000 g gnocchi (2 balení po 500 g)

2 cibule

500 g kysaného zelí

200 g anglické slaniny vcelku

1 lžička cukru

1/2 lžičky mletého kmínu

vývar

máslo

sůl

POSTUP:


Cibuli nakrájíme a spolu s kostičkami slaniny ji opečeme na másle dozlatova.
Přidáme propláchnuté zelí, kmín, cukr, zalijeme malým množstvím vývaru a podusíme doměkka. Případně dochutíme solí.
Mezitím uvaříme gnocchi podle návodu a hotové promícháme se slaninou a zelím.

© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky