Kuřecí na zelenině podle Jamieho Olivera


Hranolky z trouby


Domácí perník s čokoládou


Žitný kvásek.... aneb velmi stručný popis, jak ho založit

Pročetla jsem spoustu osvědčených návodů o tom, jak založit kvásek, zhlédla jsem spoustu dlouhých videí, vyhodila spoustu nepovedených kvásků. Nakonec se mi osvědčil tento recept :-)

 RECEPT ZDE:


© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.