Jahodová bublanina


SUROVINY:


1 hrnek cukru moučka

1/2 hrnku oleje

1 vanilkový cukr

2 celá vejce

2 a 1/2 hrnku polohrubé mouky

1 prášek do pečiva

1 hrnek vlažného mléka

ovoce


POSTUP:

Cukr, olej, vejce a vanilkový cukr vyšlehám, přidám mouku, prášek do pečiva, mléko a pokladu ovocem. Peču 30 minut na 180 - 200°C.

I když se zdá, že těsta bude málo, vystačí na velký plech. V troubě dostatečně vyběhne.


© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.