Ovesná kaše s banánem



SUROVINY:

Porce pro 2 osoby:

1 hrnek ovesných vloček

3 hrnky plnotučného mléka

sůl

1 zralý banán

1/2 lžičky skořice

2 lžíce medu (50 ml)

POSTUP:

Vločky nasypeme do hluboké pánve, zalijeme mlékem a přidáme špetku soli. Přivedeme k varu a 4-5 minut necháme probublávat, pak 2 minuty odstát. Banán nakrájíme na kolečka a vydličkou rozmačkáme. Smícháme se skořicí a medem, rozmixujeme s trochou mléka. Omáčkou přelijeme kaši a ihned podáváme.

© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.