Utopenci




Suroviny:

1 kg špekáčků

1/2 kg cibule

400 ml octa

1 l vody

2 rovné polévkové lžíce soli

4 rovné lžíce cukru (přizpůsobíme chuti)

Postup:


Oloupané špekáčky podélně nařízneme a naplníme kolečky cibule. Navrstvíme do zavařovací sklenice, prokládáme cibulí. Zalijeme vařící  svařenou vodou s octem, cukrem a solí. Zavíčkujeme a necháme vystydnout. Promícháme tak, že sklenici několikrát obrátíme dnem vzhůru a zpět. Pak necháme v lednici několik dní odležet.


© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.