Vepřové výpečky


Suroviny:

vepřové plecko nebo bůček

sádlo

2 větší cibule

5 stroužků česneku

kmín

sůl

hladká mouka


Postup:

Maso pokrájím na větší kousky, cibuli zpěním na sádle, přidám maso, rozdrcený česnek, kmín a sůl. Krátce osmahnu po všech stranách, podliju trochou vody, vložím do trouby a peču při 200°C.

Po upečení maso vyndám, výpek zaprášímemoukou a povařím. Podávám s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, jako přílohu dušené zelí nebo špenát.


Zdroj: Rodinná verze

© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.