Vepřové výpečky


Suroviny:

vepřové plecko nebo bůček

sádlo

2 větší cibule

5 stroužků česneku

kmín

sůl

hladká mouka


Postup:

Maso pokrájím na větší kousky, cibuli zpěním na sádle, přidám maso, rozdrcený česnek, kmín a sůl. Krátce osmahnu po všech stranách, podliju trochou vody, vložím do trouby a peču při 200°C.

Po upečení maso vyndám, výpek zaprášímemoukou a povařím. Podávám s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, jako přílohu dušené zelí nebo špenát.


Zdroj: Rodinná verze

© 2017 Tajemství máminy kuchyně
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky